Persoonlijk ontwikkelingsplan

Als online marketeer zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) helpt je jouw ontwikkelingsdoelen zo duidelijk mogelijk te beschrijven aan de hand van SMART doelstellingen. Waar krijg jij écht energie van? En wat zijn je verbeterpunten? Download onze POP via onderstaande button en vul ‘m in!

Download POP >
opleiding omscholing certificaat

Waarom een persoonlijk ontwikkelingsplan?

  • Het is belangrijk dat bij snel veranderende of groeiende bedrijven de medewerkers meegroeien. Een POP draagt hieraan bij omdat er zo gekeken wordt naar de behoeftes van de medewerkers.   
  • Als online marketeer zijn er oneindig veel mogelijkheden om te groeien. Het is daarom van belang om helder te hebben hoe en in welke richting jij jezelf wil blijven ontwikkelen.
  • Het is waardevol voor zowel werkgever als werknemer om te weten wat je ambities zijn en waar jij jezelf nog in wil ontwikkelen. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op en houden zowel werkgever als de werknemer zicht op de ontwikkeling van de werknemer.
  • In een POP leg je afspraken vast over de ontwikkeling van een medewerker. Fijn voor de medewerker, want die krijgt inzicht in zijn verdere loopbaan binnen het bedrijf.
  • Je hebt minder kans om in een functie te blijven hangen die niet uitdagend en motiverend is.

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij komen met je in contact!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >