Certificaten voor online marketeers

Het online marketinglandschap verandert zo ontzettend snel. Blijf daarom als online marketeer op de hoogte door certificaten te halen. Je steekt er niet alleen wat van op, maar je laat zo ook zien dat je de juiste marketingkennis in huis hebt. Download het certificatenbestand hieronder zodat jij gemakkelijk bij kan houden welke certificaten jij (en je collega’s) hebt behaald of nog moet halen. Succes!

Download certificatenbestand >
opleiding omscholing certificaat

Het belang van certificaten halen als online marketeer

  • Zoals we eerder al benoemden: het online marketinglandschap verandert zo ontzettend snel. Doordat jij relevante certificaten blijft behalen, kent de online marketingwereld geen geheimen voor jou en ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Laten zien dat jij een dosis aan online marketingkennis in huis hebt? Met de juiste certificaten toon je dit gemakkelijk aan!

Certificaten overzicht

De belangrijkste online marketingtools bieden verschillende cursussen aan om jou als online marketeer in spe op weg te helpen. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet. Op deze pagina vind je een overzicht van allerlei cursussen en trainingen die je – veelal gratis – kunt halen.

Jaap

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij komen met je in contact!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >