Je online marketing uitbesteden?

Ben jij een kei in je eigen vakgebied, maar heb je geen kaas gegeten van online marketing? Geen zorgen: jouw online marketing is bij ons in goede handen. Als ervaren online marketing bureau hebben we kennis van alle disciplines die het online marketingvak rijk is. Van Google Ads tot SEO en van social marketing tot copywriting. Wil jij graag je online marketing uitbesteden? Wij staan te popelen om aan de slag te gaan!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
online marketing uitbesteden jaap geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Online marketing uitbesteden: 5 voordelen

  • Als full service online marketing bureau hebben we alle online marketing disciplines onder één dak. Ons team bestaat enkel uit specialisten die diepgaande kennis hebben van hun eigen vakgebied. Dus, wat je vraagstuk ook is: wij bijten ons erin vast en laten pas los als we een effectieve oplossing of strategie hebben bedacht.
  • Stel: je wil je online marketing uitbesteden. Dan is het verstandig om na te gaan wat het bovenliggende doel is. Wil je bijvoorbeeld meer fans op social media, meer websitebezoekers, meer online verkoop, meer naamsbekendheid? Wij helpen je graag bij het concretiseren van je doelen, zodat we doelgericht te werk kunnen gaan.
  • Als je doelen bepaald zijn, helpen wij je als online marketing agency aan een passende kanalenstrategie. Een mix van verschillende kanalen is namelijk in veel gevallen de sleutel tot succes. En het blijft niet bij het bepalen van de kanalenmix; onze online marketing specialisten geven er natuurlijk ook invulling aan.
  • Onze specialisten zijn stuk voor stuk in het bezit van de meest actuele certificaten. Daardoor zijn ze continu op de hoogte van alle huidige trends en ontwikkelingen. Want ja, het online marketingvak verandert met de dag.
  • Als online marketingbureau geloven we erin dat we elkaar slimmer maken door resultaat, kennis en fun te combineren. Dat wil zeggen dat we onze kennis van online marketing niet voor onszelf houden, maar dat we deze graag met jou delen. Zo steek jij er zelf ook nog wat van op!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerde online marketeers

Wil je jouw online marketing uitbesteden aan Afdeling Online? Dan weet je zeker dat je op weg gaat naar online succes! Onze online marketeers zijn namelijk stuk voor stuk in het bezit van de meest actuele certificaten en zijn daardoor altijd op de hoogte van alle trends. Kortom: jouw online marketing is bij ons in goede handen.

Google Partner Badge
mailchimp certificaat logo
microsoft advertising certified professional
internet marketing bureau measure school certificaat
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
facebook blueprint certification logo

Full service online marketing bureau

Wil jij je online marketing uitbesteden aan een professioneel online marketing bedrijf? Dan ben je vast benieuwd wat je kan verwachten. Hieronder lees je waar wij je mee van dienst kunnen zijn.

Online marketing strategie

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook zeker binnen online marketing. Met een gedegen strategie leg je een sterk fundament voor al je online marketing activiteiten. Heb je behoefte om die basis te leggen? Dan gaan we samen met jou aan de slag met een nieuwe of aangescherpte online marketing strategie. Hiervoor nemen we jouw website onder de loep, analyseren we de bezoekersstromen, bekijken we je concurrenten, beoordelen we je huidige online activiteiten en nog veel meer.

online marketing uitbesteden mercede geeft workshop

SEA

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising, ofwel: adverteren in de zoekmachine. Met deze vorm van adverteren heb je snel en efficiënt resultaat, omdat je heel gericht kan targeten. Als online marketing bureau kunnen wij je helpen bij het opzetten en het optimaliseren van je SEA-campagnes.

online marketing uitbesteden google ads

SEO

Wil je wél hoog in de zoekresultaten belanden, maar hier liever geen advertentiebudget aan uitgeven? Dan is SEO iets voor jou. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en heeft als doel om organisch (onbetaald) goed gevonden te worden in de zoekmachine. Wat je allemaal kunt verwachten? Een technische websitescan, een zoekwoorden onderzoek, SEO-geoptimaliseerde teksten, linkbuilding en nog veel meer.

online marketing uitbesteden lisa achter pc

Social Marketing

Wil je graag beter zichtbaar zijn op social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze ervaren social media experts nemen dit proces graag voor je uit handen, van het brainstormen over onderwerpen tot het opzetten en analyseren van de campagnes en/of organische posts.

online marketing uitbesteden facebookpagina afdeling online

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest effectieve communicatiemiddelen. Daarom mag een goede e-mailstrategie niet ontbreken in jouw middelenmix. Heb je advies nodig over je mailings of e-maillijsten? Of heb je simpelweg handjes nodig voor het opzetten van periodieke mailings? Wij nemen deze werkzaamheden graag van je over.

online marketing uitbesteden afdeling online facebookpagina

Analytics

Misschien wel het grootste voordeel van online marketing uitbesteden, is dat we alle cijfertjes heel inzichtelijk maken. Wij helpen je namelijk graag bij het interpreteren van de websitestatistieken, zodat je in één oogopslag ziet wat je online marketingactiviteiten nu eigenlijk opleveren. Aan de hand van die statistieken weten we hoe we kunnen bijsturen.

online marketing uitbesteden dirk presenteert met analytics

Maak kennis met jouw internet marketing agency

Neem een kijkje in ons Online Marketing Bureau en maak kennis met je nieuwe collega marketeers!

Bekijk alle collega's

Kennismaken met onze online marketing specialisten?

Klaar voor de start? Wij kunnen niet wachten om voor jou (maar ook zeker sámen met jou) aan de slag te gaan. Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.