Collega Marketeers

Afdeling Online: jouw Online Marketing Bedrijf

Wij zijn Afdeling Online, jouw nieuwe collega marketeers. Als full service online marketing bureau staan we voor je klaar op alle vlakken van online marketing. Vertel ons wat je doelen zijn, dan begeleiden wij je naar het resultaat. Wil je liever dat we je online marketing uit handen nemen? Wat je wensen ook zijn, onze specialisten staan voor je klaar.

Voordelen

De kracht van een online marketing agency

 • Bij ons vind je alle specialiteiten.We hebben alle expertise gewoon onder één dak. Wat je online marketing vraagstuk ook is, wij staan voor je klaar!
 • Meer bezoekers, verkopen of likes? Wij weten precies hoe we jouw online aanwezigheid tot een succes maken.
 • We hebben ruime kennis van de laatste trends en hebben alle belangrijke certificaten op zak.
 • Als bureau kunnen we je ondersteunen, bijvoorbeeld door complexe materie behapbaar te maken of je te helpen bij het kiezen van de juiste online strategie.
 • We zijn jouw Online Marketing collega. Dat wil zeggen: we geloven dat we elkaar slimmer kunnen maken door resultaat, kennis en fun te combineren.

Van alle markten thuis

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bekijk hieronder wat we voor je in petto hebben:

Online marketing ontwikkelt zich razendsnel. Je concurrentie zit niet stil en de verwachtingen van je klant zijn hoger dan ooit. Hoog tijd dus, voor een stevig strategisch plan. Wat je doelen ook zijn: een goede online marketing strategie is geen overbodige luxe. Samen kijken we daarom allereerst naar wat er nodig is om je online doelstellingen te behalen en welke kansen er nog liggen. Op basis hiervan selecteren we een passende combinatie van marketingmiddelen.

Meer over strategie

Wil je jouw vindbaarheid verbeteren in de zoekmachines? Met behulp van SEO kom je hoger in de zoekresultaten, waardoor jouw doelgroep je makkelijker weet te vinden. De resultaten van SEO laten even op zich wachten, maar het wachten loont. Op lange termijn zorgt SEO optimalisatie namelijk voor meer relevante website bezoekers en conversies.

Meer over SEO

Met SEA of Search engine advertising boek je direct resultaat. Met het juiste budget en slimme campagnes sta jij in no-time aan de top van de resultaten van Google Ads of Microsoft Advertising (Bing). Onze SEA expert kan specifiek targeten op jouw doelgroep(en)! Lees meer over SEA.

Meer over SEA

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het instellen en interpreteren van Google Analytics? Onze Google Analytics expert helpt je bij het trekken van de juiste conclusie uit jouw website data. Met behulp van Google Analytics krijg je een duidelijk inzicht in jouw online prestaties, en op basis hiervan kun je jouw activiteiten effectief bijsturen.

Meer over Analytics

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook jouw doelgroep maakt druk gebruik van de verschillende social media kanalen. Maar hoe bereik je ze? Door strategisch te kijken naar jouw social media aanwezigheid komen we tot een plan dat werkt. Met behulp van advertenties op social media haal jij bovendien het meeste uit jouw budget.

Meer over Social Marketing

Sterke content helpt jou de show te stelen tussen al je concurrenten. Door content te schrijven die jouw bezoeker echt helpt bouw jij aan een (nog) betere en duurzame relatie met je klanten. Wij kunnen helpen je bij de ontwikkeling van je contentstrategie en plan. Onze copywriters schrijven creatieve content die helemaal past bij jouw bedrijf.

Lees meer
Onze certificaten

Altijd op de hoogte

Ons team heeft de volgende certificaten. Samen houden we onze kennis up-to-date!

 • Google Partner
  Google Partner

  Wij zijn officieel gecertificeerd als Google Partner. Wat dat wil zeggen? Dat we netjes onze examens maken en op de hoogte zijn van alle Analytics en Adwords nieuwtjes.

  Bekijk onze Google Partner pagina
 • MailChimp
  MailChimp

  E-mail is nog altijd een van de meest effectieve middelen van online marketing. Wij zijn fan van MailChimp omdat dit een ideaal programma is voor e-mailmarketing.

 • Bing Accredited Professional
  Bing Accredited Professional

  Wist je dat Bing zijn eigen verkoopomgeving heeft, genaamd Bing Ads? Ook daarin zijn wij officieel gecertificeerd. Door middel van het afleggen van examens blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 • MeasureSchool
  MeasureSchool

  Measureschool.com is een fantastische leerschool voor Google Analytics en Google Tag Manager experts. Onze collega's hebben deze lessen succesvol gevolgd en passen deze kennis graag toe op onze klanten.

 • HubSpot
  HubSpot

  Hubspot is een veelgebruikte online marketing tool. Ons team kent de weg in deze tool, en we passen het ook graag voor je toe.

 • BluePrint
  BluePrint

  Dat wij de Facebook Blueprint examens hebben, bewijst dat wij onze weg goed kennen binnen alle mogelijkheden van Facebook, ook bij het adverteren.

uitbesteden

Jouw online marketing uitbesteden?

Wil jij je online marketing uitbesteden? Ons team van online marketeers staat voor je klaar. Tegen een handig vast uurtarief kunnen wij al je online marketing taken uit handen nemen.

Even voorstellen

Ons team

Dit zijn je nieuwe online marketing collega’s. Hier zie je ons team in actie.

Bekijk alle collega's
Contact

Maak kennis met jouw Online Marketing Bedrijf

We vertellen je graag alles over mogelijkheden van ons online marketing bedrijf tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Social media

Een kijkje in ons bureauleven

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Maak kennis met jouw nieuwe Online Marketing Bedrijf.

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht