Afdeling Online: jouw Online Bureau

Aangenaam! Wij zijn Afdeling Online, een online bureau gespecialiseerd in de wereld van online marketing. Wat je online marketing vraag ook is, onze specialisten staan klaar om ‘m te beantwoorden.

We zien onszelf graag als de online marketing collega die je zelf niet in huis hebt. Als online marketingbureau kunnen we je helpen bij het bepalen en uitvoeren van je online marketing strategie. Ook voorzien we je van advies over de mogelijkheden en voordelen van online marketing op korte én lange termijn.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
online bureau jaap geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaat_facebook_blueprint
microsoft advertising logo
online marketing bureau

Wat kunnen we als Online Bureau voor je betekenen?

Wij helpen je graag bij je online marketing, maar ook kunnen we al je online marketing activiteiten uit handen nemen. Ons team bestaat uit experts op alle gebieden van online marketing, van google analytics tot social media. Handig, want zo hebben we alle kennis in huis om jouw online marketing tot een succes te maken.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Onze certificaten

Je bent nooit uitgeleerd! Maar ook is de wereld van online marketing continu in beweging. Daarom hebben onze experts altijd de belangrijkste certificaten op zak.

Google Partner Badge
mailchimp certificaat logo
microsoft advertising certified professional
facebook blueprint certification logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau

Full Service Online Agency

Als online agency weten wij alles over de onderstaande disciplines:

Strategie

Een goede strategie vormt de basis voor jouw online marketing. Wat zijn de doelen en wensen van jou en jouw bedrijf? Op basis hiervan kiezen we welke marketingmiddelen we gaan inzetten.

Gedragsbeinvloeding training

SEO

SEO, ook wel Search Engine Optimization, zorgt dat jij goed gevonden wordt in de organische zoekresultaten. Wij vinden de juiste zoekwoorden voor je en vervolgens schrijven onze copywriters SEO-proof teksten voor jouw website. Natuurlijk nemen we je metadata ook meteen mee.

online bureau lisa achter pc

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Kan jouw website of webshop wel een boost gebruiken? Met gerichte advertenties in de zoekmachines bereik je makkelijk en snel mensen die al gericht op zoek zijn naar jouw product. We weten alles over Google Ads (voorheen Google adwords) en Bing (Microsoft Advertising).

online bureau google ads

Social Marketing

Met ons team van Social Marketing specialisten kunnen we je helpen je bij je social marketing strategie, maar ook kunnen we ‘m voor je uitvoeren. Laat ons bijvoorbeeld gericht adverteren voor jouw doelgroep, of pakkende organische posts voor je maken.

online bureau facebookpagina afdeling online

Analytics

Het fijne aan online marketing is dat alles zo meetbaar is. Wij helpen jou met het verhelderen en interpreteren van jouw online statistieken. Via Analytics kun je goed zien wat je campagnes je opleveren. Daar kun je handig op inspelen!

online bureau dirk presenteert

Ontmoet jouw Online Bureau

Je treft ons in Rotterdam, of op een plek die jou uitkomt! We zijn gevestigd op verschillende handige locaties door het hele land. Bezoek ons online marketing bureau in Rotterdam.. of natuurlijk gewoon in Helmond. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina en ontdek de mogelijkheden.

online bureau mathijs en lisa achter pc

Dit zijn wij

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Hier zie je ons team van experts in hun natuurlijke habitat. Leuk om te weten: ze hebben ieder hun eigen unieke talenten en specialiteiten.

Neem contact op met ons Online Bureau

We vertellen je graag alles over mogelijkheden van online marketing tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.