Vraag & Antwoord

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Je kunt bovenaan in Google komen door regelmatig relevante content op je website te plaatsen en je website te SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren. Houd er rekening mee dat het behalen van hogere posities in Google een langdurig proces is.

Google ranking factors

Bij SEO optimalisatie van je website spelen Google ranking factors een belangrijke rol. Google ranking factors zijn punten waarop Google waarde toekent aan een website om te positioneren in de Google zoekresultaten. Er zijn heel veel ranking factoren die bijdragen aan betere vindbaarheid. Door voortdurend te blijven optimaliseren werk je toe naar hogere posities. Google publiceert elk jaar nieuwe veranderingen in de Google Ranking factors en online marketing bureau’s analyseren wat de beste manier is om je website te SEO optimaliseren voor Google.

Wil je meer weten over SEO optimalisatie? Onze SEO specialist staat voor je klaar!

Speel in op de zoekintentie van de bezoeker

Een belangrijke trend is om de content van je website aan te sluiten bij de intenties van je bezoekers. Focus daarom bij het schrijven ook op de zoekintentie van de bezoeker. Hierdoor zullen meer bezoekers naar je website komen en zal Google je website als relevante content waarderen, wat resulteert in een hogere positie.

Meten is weten! Onze Afdeling Analytics kan je door Google Analytics data te analyseren, vertellen of de bezoekers van jouw website vinden wat ze zoeken. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Meer weten over SEO?

Wil je meer weten of advies over jouw SEO teksten? Neem dan contact met onze SEO specialist op.

Contact
In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht