Skip to main content

Instagram Story Overlay

Wist je dat er dagelijks meer dan 250 miljoen actieve Story-kijkers zijn? En dat van alle Instagram gebruikers 1 op de 3 Stories maakt en bekijkt? Dus is jouw doelgroep actief op dit platform, dan zijn Stories dé manier om ze te bereiken. Houd hierbij wel rekening met je profielfoto, naam en chatbox die standaard over je Story worden geplaatst. Met deze overlay kun je – voordat je je Story gaat plaatsen – al checken hoe ‘ie uit de verf komt. Handig toch? Download daarom onze Instagram Story overlay zodat jouw Stories altijd optimaal te zien zijn.

Download Instagram Story Overlay >
contentmarketing tanneke fotografeert

Wat is een Instagram Story en wat is een overlay?

Een Instagram Story is een functie in de Instagram-app waarmee je foto’s, video’s en teksten kunt delen die na 24 uur verdwijnen. Het is een populaire manier om momentopnamen van je dagelijkse activiteiten te delen met je volgers. Daarnaast biedt een Story ontzettend veel mogelijkheden. Filters, stickers, tekst, tekeningen, muziek en polls zijn hier voorbeelden van. Deze tijdelijke updates verschijnen bovenaan de startpagina van je volgers en kunnen worden bekeken door simpelweg op je profielfoto te klikken.

Om je Stories optimaal te laten schitteren, is het belangrijk om rekening te houden met de uitlijning. Het is handig om ruimte vrij te houden rondom je profielfoto, naam en chatbox. Om te voorkomen dat je hiermee de mist in gaat, hebben wij een overlay voor je gecreëerd. Deze overlay (.png) kun je over je Story-ontwerp plaatsen voordat je je Story daadwerkelijk gaat plaatsen. Daarmee kun je zien hoe je Story er uiteindelijk uit komt te zien. Kortom: een ontzettend handige tool als je aan de slag wilt gaan met Instagram Stories. 

Download 'm hier!

Ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met Instagram Stories? Mooi! Je bent namelijk slechts een paar klikken verwijderd van het beheren van je eigen overlay. Download ‘m via onderstaande button en je kunt vooruit! 

Download Instagram Story Overlay >
Pinterest cursus adverteren

Benieuwd naar onze andere downloadables?

Ben je helemaal enthousiast geworden na het gebruik van deze downloadable of ben je nieuwsgierig naar onze andere tips en tools? Bekijk dan vooral ook onze andere downloadables. Van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) tot aan een certificatenoverzicht. Wij delen graag onze kennis met je!

Jouw Instagram uitbesteden?

Toch liever je Instagram uitbesteden door een ervaren bureau? Ook dat kan bij Afdeling Online. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

incompany silvy luistert

Vragen over deze downloadable?

Heb je vragen over het gebruik van de overlay of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze Academy >