Skip to main content

Instagram Reels Overlay

Reels op Instagram zijn ontzettend populair! In deze korte maar krachtige video’s kan je als gebruiker je creativiteit kwijt, inspirerende momenten delen en in contact komen met een breed publiek. Ga je aan de slag met Instagram Reels? Dan helpen wij je graag een handje met onze overlay. Met deze overlay kun je – voordat je je Reels gaat plaatsen – al checken hoe ‘ie uit de verf komt’. Handig toch? Download daarom onze Instagram Story Reels zodat jouw Reels er altijd optimaal te zien zijn. 👇

Download Instagram Reels overlay >
Instagram bureau Tanneke

Wat is een Instagram Reels en wat is een overlay?

Instagram Reels zijn korte video’s die je op Instagram kunt maken en delen. Ze zijn bedoeld om creatieve content te delen met je volgers en zijn meestal tussen de 15 en 60 seconden lang. Ook biedt Reels verschillende functies waarmee je je video’s kunt bewerken, zoals het toevoegen van muziek, tekst, stickers of speciale effecten. Reels zijn te vinden op de Explore-pagina van Instagram.

Om je Reels optimaal te laten schitteren, is het belangrijk om rekening te houden met de uitlijning. Het is handig om ruimte vrij te houden rondom je profielfoto, naam en features zoals liken en delen. Om te voorkomen dat je hiermee de mist in gaat, hebben wij een overlay voor je gecreëerd. Deze overlay (.png) kun je over je Reels-ontwerp plaatsen voordat je je Reels daadwerkelijk gaat plaatsen. Daarmee kun je zien hoe je Reels er uiteindelijk uit komt te zien. Kortom: een ontzettend handige tool als je aan de slag wilt gaan met Instagram Reels. 

Download 'm hier! ⬇️

Ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met Instagram Reels? Mooi! Je bent namelijk slechts een paar klikken verwijderd van het beheren van je eigen overlay. Download ‘m via onderstaande button en je kunt vooruit! 👇

Download Instagram Reels overlay >
Pinterest cursus adverteren

Benieuwd naar onze andere downloadables?

Ben je helemaal enthousiast geworden na het gebruik van deze downloadable of ben je nieuwsgierig naar onze andere tips en tools? Bekijk dan vooral ook onze andere downloadables. Van een persona-template  tot aan een online copywriting checklist. Wij delen graag onze kennis met je!

Jouw Instagram uitbesteden?

Toch liever je Instagram uitbesteden door een ervaren bureau? Ook dat kan bij Afdeling Online. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

incompany silvy luistert

Vragen over deze downloadable?

Heb je vragen over het gebruik van de overlay of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze Academy >