Skip to main content

Certificaten overzicht

Het online marketing landschap verandert zo ontzettend snel. Blijf daarom als online marketeer op de hoogte door certificaten te halen. Je steekt er niet alleen wat van op, maar je laat zo ook zien dat je de juiste marketingkennis in huis hebt. Download het certificaten overzicht hieronder zodat jij gemakkelijk bij kan houden welke certificaten jij (en je collega’s) hebt behaald of nog moet halen. Succes!

Download certificaten overzicht >
Jaap

Waarom een certificaten overzicht?

Wat vandaag relevant is in de online marketingwereld, kan morgen alweer verouderd zijn. Daarom is het als online marketeer belangrijk dat je kennis up-to-date is. In het bezit zijn van de juiste certificaten is een manier om dit te doen. Daarom hebben wij voor jou (en je collega’s) dit bestand gemaakt zodat je in één oogopslag ziet welke certificaten je wil behalen én bijhouden. Het document is onderverdeeld in verschillende onderwerpen, bestaande uit een overzicht van certificaten per collega, een overzicht voor jouw eigen certificaten en een voorbeeldlijst voor een online marketeer.

Het belang van het behalen van certificaten als online marketeer

  • Zoals we eerder al benoemden: het online marketing landschap verandert zo ontzettend snel. Doordat jij relevante certificaten blijft behalen, kent de online marketingwereld geen geheimen voor jou en ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Laten zien dat jij een dosis aan online marketing kennis in huis hebt? Met de juiste certificaten toon je dit gemakkelijk aan!

Tips voor gebruik

Om op een effectieve manier aan de slag te gaan met deze downloadable hebben we de volgende tips voor je. 

  • Maak in de tab ‘certificaten per collega’ inzichtelijk welke certificaten voor welke collega’s interessant zijn. Bekijk ook per collega hoe relevant ieder certificaat is, verdeel dit in de termen ‘must have’ en ‘nice to have’. 
  • Houd ook voor jezelf bij welke certificaten je al hebt behaald en welke je nog moet behalen. Vul de datum in waarop je het certificaat hebt behaald, wanneer ‘ie verloopt en wanneer je het (her)examen hebt gepland. 
  • Gebruik het certificatenoverzicht in combinatie met het Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Het is namelijk belangrijk om in je POP aan te geven welke certificaten je wil gaan halen en op welke termijn. Het opstellen van een POP helpt je om je eigen loopbaan en ontwikkeling een boost te geven. 
  • Bekijk in de downloadable vooral ook ons voorbeeld ter inspiratie!

Printinstructies

Voor deze downloadable geldt geen specifieke printinstructie. Het certificaten overzicht is namelijk heel gemakkelijk online in te vullen? Vind je het toch fijner om aan de slag te gaan met pen en papier? Ons advies is om het invulbare bestand dan op A4-formaat te printen.

google-optimize

Download 'm hier!

Ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met je eigen certificatenoverzicht? Mooi! Je bent namelijk slechts een paar klikken verwijderd tot het beheren van je eigen certificaten overzicht. Download ‘m via onderstaande button en je kunt vooruit!

Download certificaten overzicht >
Pinterest cursus adverteren

Benieuwd naar onze andere downloadables?

Ben je helemaal enthousiast geworden na het gebruik van deze downloadable of ben je nieuwsgierig naar onze andere tips en tools. Bekijk dan vooral ook onze andere downloadables. Van een persoonlijk ontwikkelingsplan tot aan een Instagram Story overlay. Wij delen graag onze kennis en tools met je!

Vragen over deze downloadable?

Heb je vragen over het gebruik van dit overzicht of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze Academy >