Skip to main content

Conversie optimalisatie bureau: onze specialist Dirk

Hoi! Mijn naam is Dirk en ik ben binnen Afdeling Online gespecialiseerd in conversie optimalisatie. Ben je op zoek naar een conversie optimalisatie bureau? Afdeling Online kan je helpen aan een rendabele website of webshop. Als conversie optimalisatie specialist zorg ik ervoor dat je website of webshop funnel geoptimaliseerd is en goed scoort. Zowel on-als off-site. Zo doet ons bureau voor conversie optimalisatie bijvoorbeeld on-site onderzoek naar hoe de customer journey van je (potentiële) klanten eruitziet. Heb je hulp nodig voor off-site conversie-optimalisatie? Ik geef je graag advies en training over onder andere SEO en SEA. Kortom: wil je (nog) meer rendement genereren rondom je online activiteiten? Ik ben je man!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Conversie Optimalisatie Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
Conversie Optimalisatie Presenteren Dirk

Wat is een conversie optimalisatie bureau?

Bij conversie-optimalisatie draait het om het behalen van een vastgesteld doel. Zo’n doel kan onder andere een rendabele transactie of lead zijn. Als ik aan de slag ga met conversie optimalisatie houd ik de conversie statistieken nauwlettend in de gaten in Google Analytics. Zo kunnen we kijken naar het aantal bezoekers op je website. Kijk je liever direct naar het aantal conversies? Dit kan gaan om het kopen van een product of het aantal aanmeldingen voor je nieuwsbrief. Op basis van de conclusies die ik daaruit trek, stuur ik continu bij. Ben je benieuwd naar het gedrag van je bezoekers? Dit kan ik precies bijhouden in Google Analytics. Mits Google Analytics op de juiste manier is ingericht natuurlijk… ook dat kan ik voor je doen. Neem snel contact op!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Waarom een conversie optimalisatie bureau?

Als bureau voor conversie optimalisatie analyseren we je website/webshop van A tot Z. Ik vertel je wat de sterke en zwakke punten zijn en geef je praktische adviezen. Benieuwd waar zo’n conversie optimalisatie traject uit bestaat? Bekijk hieronder de eventuele onderdelen:

  • Usability traject: hoe gebruiksvriendelijk is jouw website/webshop? Terwijl ik dat onderzoek, neem ik alle functionaliteiten onder de loep. 
  • Landingspagina’s inrichten: na het usability onderzoek en het A/B testen geef ik advies over je eventuele landingspagina’s en het herinrichten hiervan. A/B testen: welke koppen, subkoppen, call-to-actions, afbeeldingen, knoppen en teksten werken het best? Dat ga ik onderzoeken tijdens het A/B testen. 
  • SEO: Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Wanneer ik aan de slag ga met SEO, word je organisch beter gevonden in de zoekmachine. Dat zorgt er dan weer voor dat je conversies een boost krijgen.
  • SEA: ook als het gaat om zoekmachine adverteren geef ik je graag advies hoe je de meeste leads kan genereren. 

Conversie optimalisatie: stap voor stap

Benieuwd hoe ons bureau voor conversie optimalisatie het traject aanpakt? Dat gaat als volgt:

Wie zijn wij?

Afdeling Online is een ervaren online marketing bureau gevestigd in Helmond. Wij helpen onze klanten met online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mailmarketing, Analytics et cetera. Onze specialisten weten alles over online marketing en helpen je daar dan ook graag mee. Met onze hulp weet je precies wat jouw bezoekers doen op je site en hoe je hun gedrag kan optimaliseren!

growth-hacking-cursus

Zelf conversie optimalisatie uitvoeren voor jouw bedrijf?

Wil je zelf meer leren over conversie optimalisatie? Dat kan! Volg een op maat gemaakte workshop van conversie optimalisatie bureau Afdeling Online. Voorafgaand aan deze workshop bekijken we je website/webshop met een kritische blik. Ook kijken we naar de online activiteiten van je concurrenten. Op basis daarvan geef ik, Dirk, je praktische tips en strategisch advies, zodat je zelf aan de slag kan met conversie optimalisatie. Heb je hier interesse in? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Je kan hier ook terecht voor het aanvragen van een offerte.

Wil je je alvast inlezen? Bekijk dan ook ons blog met praktische tips voor een converterende landingspagina. 

Contact conversie optimalisatie

Wil je aan de slag met conversie optimalisatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.