SEO copywriting zoekwoorden advies

SEO voor Grand’Italia

Wie pasta zegt, zegt Grand’Italia! Voor dit lekkere merk mochten wij aan tafel voor onze SEO adviezen. Samen met ons zusje Redkiwi, die zich hard maakte voor een mooie website.

grand-italia-header

De opdracht

Grand’Italia lanceerde de Pasta Maestro app en wilde met dit doel een groot publiek bereiken. Wij voerden het Zoekwoorden Onderzoek uit en bepaalden de juiste focus zoekwoorden waar de landingspagina’s op werden afgestemd. We schreven online teksten in de open, inspirerende stijl van Grand’Italia en plaatsten ze ook op de website. Tot slot hebben we technische SEO adviezen doorgevoerd zoals de extra rich snippets voor de organische zoekresultaten.

Ilse van Hooft
De uitdaging bij deze opdracht zat ‘m in creativiteit binnen de lijntjes. Omdat een groot merk veel huisstijlregels heeft bepaald, maar de teksten toch vrolijk en inspirerend moesten zijn, heb ik alles uit de kast getrokken om dit te bereiken. Ilse van Hooft - Senior Projectmanager
grand-italia-snippets
bravo!

Het resultaat

Hoewel het bij SEO vaak een kwestie is van geduld hebben, waren de resultaten al snel merkbaar. Zo stegen de organische sessies dankzij de nieuwe landingspagina’s met SEO-geoptimaliseerde teksten en verbeterde de CTR (click-through-rate). Bravo!

Social media

Deel deze case

Wil je dat wij ook jouw Afdeling Online worden?

Jaap staat voor je klaar!

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht