jouw nieuwe afdeling online

Online marketing bureau

Hoi! Wij zijn Afdeling Online. Online marketing is ons vak. En hoewel wij het geen hogere wiskunde vinden, blijft het natuurlijk wel een vak met veel disciplines en continu heel veel nieuwe en spannende ontwikkelingen. Sterker nog: wij worden er blij van om onze klanten te helpen met het vinden van de juiste weg in het bos van SEO, SEA, Google Analytics, Social Marketing en E-mailmarketing.

Afdeling Online ❤ online marketing

Wij introduceren ons graag als je collega marketeer. De online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren.

Een warm hart voor cultuur

Afdeling Online verenigt het werken voor de commerciële én culturele sector. Wij zien het namelijk als onze missie om het beste te halen uit deze twee werelden. Want waar het in de profit sector vaak gaat om grote budgetten en geavanceerde campagnes, is er in de non-profit sector vaak weinig tijd, geld en kennis van online marketing. Andersom hebben culturele organisaties vaak prachtige en inspirerende content om mee te werken, iets waar grote bedrijven nog van kunnen leren.

Waarom samenwerken met een online marketing bureau?

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Wij geven je graag wat argumenten om met een bureau samen te werken.

  • Wij kennen de online wereld met al zijn nieuwe trends en delen deze ook graag met jou, zodat jij je concurrenten voor kunt blijven.
  • Wij helpen je vooruit met allerlei online disciplines en problemen: we doen alles onder één dak.
  • We geven regelmatig gratis kennissessies en workshops voor onze klanten. Zo leer je zelf ook nog eens wat!

Wat doet een online marketing bureau?

Wij zijn dus een online marketing bureau, ofwel: we leveren volledige dienstverlening in huis. Wat we precies doen? Dat zie je hieronder.

Strategie

Geen project begint zonder een slimme aanpak. De ene keer uitgebreider dan de andere, maar we werken altijd vanuit een heldere online marketing strategie die past bij jouw bedrijf.

Strategie

SEO

Organisch beter gevonden worden in de zoekmachine, dat is SEO voor ons. We kijken zowel on-site als off-site naar verbeteringen en helpen met de uitvoering ervan. Denk aan: zoekwoorden onderzoek, landingspagina’s en knettergoede teksten.

SEO

Google Analytics

Meten doen we graag, maar van te veel cijfers worden we gek! Daarom zijn wij fan van simpele en heldere dashboards, maar wel met een perfecte inrichting van Google Analytics.

Social Marketing

Campagnes op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram: wij worden daar wel warm van. Ideaal trouwens voor branding, leadgeneratie en exposure.

Social Marketing

E-mailmarketing

Het oudste maar meest effectieve broertje in de online marketing familie: e-mailmarketing. Wij regelen een mooi template, maar ook de nieuwsbrieven zelf.

E-mailmarketing

Workshops

Hadden we al gezegd dat we graag vertellen over onze passie? Ja dus: workshops op locatie of bij ons in 't Patronaat in Helmond.

Cases

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Online Marketing

Dual Inventive

Internationale organisatie Dual Inventive zoekt samen met partners uit verschillende werkvelden (spoortechniek en technologie) naar innovatieve oplossingen voor het spoor. Voor dit bedrijf zijn wij aan de slag gegaan met social marketing. Het doel: meer naamsbekendheid en binding met trouwe fans. Onze social marketing expert zat op kantoor bij Dual Inventive en leerde hierdoor de doelgroep én de klant in sneltreinvaart beter kennen

Online Marketing

ROC Rivor

ROC Rivor is niet zomaar een MBO-school. Het staat op de vierde plaats van de beste MBO-scholen van Nederland. Eén blik op de website van ROC Rivor bevestigt dit meteen: deze MBO-school is kleinschalig, maar barstensvol kwaliteit en betrokkenheid. Wij gingen voor deze klant aan de slag met SEO en SEA, om zo hun zichtbaarheid in de zoekmachines te verbeteren.

Social Media Marketing

Cycletours

Cycletours is specialist als het gaat om fietsvakanties. Een fietsvakantie met de kinderen, een verre reis op de stalen ros of een gezellige groepsreis; voor alle typen fietsvakanties kan de fietsfanaat bij Cycletours terecht. Daarbij vervult Cycletours niet alleen de fietsdroom van de Nederlandse consument, maar verzorgt de fietsvakantiespecialist ook veelzijdige vakanties voor de buitenlandse markt.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht